Stoer, warm en stijlvol


ENERGIEZUINIG ZELFBOUWHUIS | DEN HAAG

Ons eigen huis, een zelfbouwwoning in het chique Haagse Vroondaal, was een intensief en leerzaam project. Over werkelijk elk detail is nagedacht. Alle maatwerkmeubels zijn door ons ontworpen en gemaakt. Hoog op ons wensenlijstje stond duurzaamheid. Het resultaat: een stoer, warm, stijlvol én energiezuinig huis dat weerspiegelt wie we zijn, wat we kunnen, waar we van houden. En daar zijn we trots op. Dus, kom binnen!

________


Tiny house design


COMFORTABEL WONEN IN EEN TINY HOUSE | ANYWHERE

Je ziet ze steeds vaker: tiny houses. In allerlei vormen. Van een tiny house on wheels (THOW) tot compacte starterswoningen. Met of zonder wielen, verplaatsbaar of niet. En ze intrigeren me enorm. Hoe klein kun je nog comfortabel wonen?

Om dat te ontdekken verbleven we tijdens onze vakanties regelmatig in diverse kleine huisjes: pipowagens, een camper, een huisje met slaaploft, in compacte studio's en in zogeheten pods. Op basis van die ervaringen heeft Mocca Interiors een eigen tiny house ontworpen. Puzzelen op de m2 dus. Niks leuker dan dat!
________

 


Slimme indelingen voor tienerkamers


VEELEISENDE TIENERS | NOOTDORP

Een verhuizing is niet niks. Gaat iedereen zich wel thuis voelen in het nieuwe huis? Deze bezorgde moeder had een duidelijk beeld van de sfeer en stijl die de nieuwe kamers voor haar tieners moesten krijgen. Maar met de indeling worstelde ze. Hoe kreeg ze alle wensen van haar kids in die kamers verwerkt? Mocca schoot haar te hulp.
________

 

"Dankzij Susan's slimme en originele oplossingen voor de kamers van onze kids, zijn ze snel geland in ons nieuwe huis. Heel fijn! De kamers zijn zo leuk geworden. Ik kan Susan zeker aanraden."

PETRA


Starterswoning in aanbouw


NIEUWBOUWAPPARTEMENT | MAASSLUIS

Voor starters op de woningmarkt is het lastig om een leuke woning te vinden. Deze starter is daarom erg blij met zijn 2-kamerappartement. Heel ruim is het echter niet. Hij wil graag een bank, een tv-meubel en plek om met vrienden te kunnen chillen. Maar hoe? Mocca maakte een voorstel voor de indeling, dat goed in de smaak viel. Nu nog wachten op de oplevering.

________


Oud pand, nieuwe start


WORK IN PROGRESS | ARNHEM

Deze opdrachtgever maakt een nieuwe start in een statig oud pand met souterrain. Hij is vooral op zoek naar rust en een fijne eigen plek. Aan mij de vraag of ik wilde meedenken over de indeling en het kleurenplan. ________


Scandinavische sferen in Zeeland


OUD HUIS MET VELE UITDAGINGEN | MIDDELBURG

Deze opdrachtgevers hadden een leuk oud huis op het oog. Om het voor hen geschikt te maken moest er aan de indeling wel het nodige gebeuren. Een project met vele uitdagingen!
________


"
Susan heeft ons geholpen om ons gestripte huis uit 1898 in te richten tot een strakke, moderne, lichte en knusse woning. Met unieke elementen voor de kinderen als een speelkast, een tuinspeelhuisje en een multifunctionele bedstee. Heel origineel zijn het leeshoekje en het bureau in de woonkamer. Ook met haar suggesties voor kleuren waren we heel blij. Gewoon erg mooi. Wij raden Susan aan iedereen aan!"

OLAF EN MARIA


Thuiswerken. Iets voor jou?


EEN ERGONOMISCHE THUISWERKPLEK

Maar liefst 70% van de werknemers geeft aan 2-3 dagen per week thuis te willen werken. En 10% wil zelfs helemaal niet meer naar kantoor (bron: FNV). Zij hebben door de coronapandemie de vele voordelen van thuiswerken ervaren en omarmd. Logisch lijkt mij: geen verloren reistijd, geen files. Minder stress. Meer tijd voor jezelf, je gezin. Een frisse neus halen of de hond uitlaten als je even vastloopt. Ideaal.

Behoor jij ook tot deze groep? Maar heb je rugklachten omdat je nog steeds aan de keukentafel zit? Hoog tijd voor jouw eigen thuiswerkplek! Waar je ongestoord kunt vergaderen in je sweatpants met colbert. Zonder gillende kinderen om je heen. Of katten die over je toetsenbord lopen. Why wait?

Tijdelijk 10% korting op het ontwerp!

________


Classy delicatessenzaak


CONCEPTVOORSTEL DELI | ROTTERDAM

Een startende ondernemer vroeg Mocca Interiors om conceptschetsen te maken voor een moody delicatessenzaak. De schetsen werden gebruikt in het businessplan om de ideeën van de opdrachtgever te visualiseren en daarmee investeerders te overtuigen. De sfeer: modern klassiek met felle kleuraccenten, glanzende velours stoffen en bloemen van oude meesters.
________


"
Susan heeft mijn vage omschrijvingen zeer treffend weten te vertalen in duidelijke visuals. Precies wat ik voor ogen had, maar wat ik maar niet onder woorden kon brengen. Ik ben hier echt superblij mee! Top gedaan Susan!"

ANNE-MARIJN