• Nu 10% korting op jouw thuiswerkplek!
  • Interieurontwerp met oog voor duurzaamheid

Stoer, warm en stijlvol


DUURZAAM ZELFBOUWHUIS | DEN HAAG

Ons eigen huis, een zelfbouwwoning in het chique Haagse Vroondaal, was een intensief en leerzaam project. Over werkelijk elk detail is nagedacht. Alle maatwerkmeubels zijn door ons ontworpen en gemaakt. Hoog op ons wensenlijstje stond duurzaamheid. Het resultaat: een stoer, warm, stijlvol én verantwoord huis dat weerspiegelt wie we zijn, wat we kunnen, waar we van houden. En daar zijn we trots op. Dus, kom binnen!

________


Thuiswerken. Iets voor jou?


EEN ERGONOMISCHE THUISWERKPLEK

Maar liefst 70% van de werknemers geeft aan 2-3 dagen per week thuis te willen blijven werken. En 10% wil zelfs helemaal niet meer terug naar kantoor (bron: FNV). Zij hebben de voordelen van thuiswerken ervaren en omarmd - tenminste één positieve bijwerking van het coronavirus - en dat verbaast mij niks. Geen verloren reistijd, geen files. Minder stress. Meer tijd voor jezelf of je gezin. In je joggingbroek met colbert achter je laptop. Een frisse neus halen als je even vastloopt. Wie wil dat nou niet?

Behoor jij ook tot deze 70-80%? Maar heb je rugklachten omdat je nog steeds aan de keukentafel zit? Hoog tijd voor jouw eigen thuiswerkplek! Waar je ongestoord kunt zoomen, zonder gillende kinderen om je heen. Of katten die over je toetsenbord lopen. Why wait?

Tijdelijk 10% herfstkorting op het ontwerp!

________


Nieuwe start in oud pand


WORK IN PROGRESS | ARNHEM

Deze opdrachtgever maakt een nieuwe start in een statig oud pand met souterrain. Hij is vooral op zoek naar rust en een fijne eigen plek. Aan mij de vraag of ik wilde meedenken over de indeling en het kleurenplan. ________


Scandinavische sferen in Zeeland


OUD PAND MET VELE UITDAGINGEN | MIDDELBURG

Deze opdrachtgevers hadden een leuk oud huis op het oog. Om het voor hen geschikt te maken moest er aan de indeling wel het nodige gebeuren. Een project met vele uitdagingen dat steeds groter werd!
________


"
Susan heeft ons geholpen om ons gestripte huis uit 1898 in te richten tot een strakke, moderne, lichte en knusse woning. Met unieke elementen voor de kinderen als een speelkast, een tuinspeelhuisje en een multifunctionele bedstee. Heel origineel zijn het leeshoekje en het bureau in de woonkamer. De kasten in onze slaap- en studeerkamer zijn zo geplaatst dat lelijke items uit het zicht zijn verdwenen. Ook met haar suggesties voor kleuren waren we heel blij. Gewoon erg mooi. Wij raden Susan aan iedereen aan!"

OLAF EN MARIA


Classy delicatessenzaak


CONCEPTVOORSTEL DELI | ROTTERDAM

Een startende ondernemer vroeg Mocca Interiors om conceptschetsen te maken voor een moody delicatessenzaak. De schetsen werden gebruikt in het businessplan om de ideeën van de opdrachtgever te visualiseren en daarmee investeerders te overtuigen. De sfeer: modern klassiek met felle kleuraccenten, glanzende velours stoffen en bloemen van oude meesters.
________


"
Susan heeft mijn vage omschrijvingen zeer treffend weten te vertalen in duidelijke visuals. Precies wat ik voor ogen had, maar wat ik maar niet onder woorden kon brengen. Ik ben hier echt superblij mee! Top gedaan Susan!"

ANNE-MARIJN