Persoonlijk interieuradvies


WERKWIJZE

Zoveel mensen, zoveel wensen. Elk interieuradvies is daarom een stukje maatwerk. De eerste stap naar een sfeervol interieur is echter altijd een oriënterend gesprek. Dit kan bij Mocca, maar liever bij jou aan de keukentafel. Zo heb ik gelijk een goed beeld van jou, van eventuele medebewoners en van de ruimte waar het om gaat. We bespreken jouw wensen en behoeften, woonstijl (maak een moodboard!) en budget. Ook moet er een goede klik zijn tussen ons.

Op basis van dit gesprek ontvang je een offerte. Hierop staat aangegeven wat ik ga uitwerken, de planning en de kosten. Is de offerte naar wens? Dan maak ik voor jou een creatief, verrassend en persoonlijk interieuradvies.


Welk interieuradvies past bij jou?

Afhankelijk van jouw wensen, behoeften en budget krijg je één van de volgende pakketten. Je kunt hier vervolgens zelf mee aan de slag:

 

A. INTERIEURADVIES - small

Heb je zelf duidelijke ideeën over kleurgebruik en sfeer, maar kan je wél advies gebruiken over de juiste indeling? Dan is dit basis interieurplan geschikt voor jou. Wat krijg je?

- Een plattegrond met de indeling
- Een aantal 3D impressies die jouw wensen visualiseren
- Je ontvangt dit plan met uitleg over de gemaakte keuzes per mail

Prijs vanaf 750,-*

B. INTERIEURADVIES - medium

Heb je naast advies over de juiste indeling ook hulp nodig bij het bepalen van de juiste kleuren en sfeer? Kies dan dit medium interieurplan. Wat krijg je?

- Een plattegrond met de indeling
- Een aantal 3D sfeerimpressies die jouw wensen visualiseren
- Een moodboard
-
Kleuradvies
- Materiaaladvies
- Je ontvangt dit plan met uitleg over de gemaakte keuzes per mail

Prijs vanaf 1175,-*

C. INTERIEURADVIES - large

Heb je echt geen idee waar je moet beginnen met jouw interieur? Raak je de weg kwijt door de overvloed aan keuzes in de winkels? Dan is deze optie een goede keus. Je krijgt:

- Een plattegrond met de indeling
- Een aantal 3D sfeerimpressies die jouw wensen visualiseren
- Een moodboard
- Kleuradvies
- Materiaaladvies
- Voorstellen voor de meubels
- Een persoonlijke toelichting van dit plan tijdens een presentatie aan huis
- Je ontvangt het hele plan ook per mail

Prijs vanaf 1695,-*


* Genoemde prijzen (in euro's) zijn richtlijnen, gebaseerd op een woonkamer/keuken van ca 50m2 en incl 21% BTW. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de total
e oppervlakte en het aantal vertrekken. Bij meer dan 30km vanaf de Mocca studio worden reiskosten apart berekend (0,25 p/km).


Overige opties


THUISWERKPLEK
Thuiswerken is voor veel mensen de nieuwe werkelijkheid. En die keukentafel is daar echt niet de meest geschikte plek voor. Een ruimte die je kunt afsluiten is wel zo prettig. Zorg voor jouw eigen werkplek, waar je ongestoord je werk kunt doen. Met een bureau dat groot genoeg is en goed verlicht wordt. Met voldoende ruimte om je spullen op te bergen. En een stoel waar je géén rugklachten aan overhoudt.

Prijs is afhankelijk van de ruimte waar de thuiswerkplek komt.

________

MAATWERKMEUBELS
Een maatwerkmeubel is vaak de beste oplossing als het gaat om een kleine of lastig in te delen ruimte. Met een meubel op maat kan je de ruimte namelijk optimaal benutten. Woon jij in een studio waar geslapen, geleefd en gewerkt moet worden? Wil je een fitnessruimte en wasruimte op zolder? Of meer opbergruimte in de bijkeuken? Mocca ontwerpt maatwerkmeubels, van roomdivider tot multifunctionele bedstee. Ik kom graag bij jou langs, inventariseer jouw wensen en maak een passend ontwerp. Is dit helemaal wat je wilt? Dan maak ik de technische tekeningen. Voor de productie en plaatsing van het maatwerkmeubel werk ik samen met lokale meubelmakers. Of je zoekt er zelf een, wat jij wilt.

Prijs nader te bepalen
________

LICHTPLAN
Als aanvulling op een interieurplan kan Mocca een eenvoudig lichtplan maken.
Hierop staat aangegeven waar basis-, sfeer- en functionele verlichting nodig is. Ik doe ook een voorstel voor de armaturen.

Prijs vanaf 425,-* 
________
 

''Help! Onze smaken liggen mijlenver uit elkaar!''

STYLING ADVIES
Loopt een dagje woonshoppen bij jou altijd uit op ruzie met je partner? Smaakverschillen tussen partners maken het vaak lastig een ruimte in te richten. Met een rommelig en sfeerloos compromis als gevolg. Zonde! Ik kan jullie hierbij helpen. Op basis van jullie persoonlijke moodboards maak ik een samengesteld moodboard met een woonstijl waarin jullie je allebei herkennen. Je krijgt ook wat voorbeelden van meubels, lampen en accessoires die hierbij passen: een handige richtlijn die het woonshoppen een stuk gezelliger en effectiever maakt!

Prijs 375,-*
________

WOONACCESSOIRES SHOPPEN
De juiste woonaccessoires geven een ruimte de final touch, het zijn echte sfeermakers. Vind jij het moeilijk om woonaccessoires te shoppen die bij elkaar passen? Dan doe ik dit graag voor jou. Let op: alleen als aanvulling op een interieurplan.

Prijs 75,- per uur (excl. de woonaccessoires, deze worden apart berekend)