• Nu 10% korting op jouw thuiswerkplek!
  • Interieurontwerp met oog voor duurzaamheid

PARTICULIEREN

(Krijg je binnenkort de sleutel van jouw nieuwe huis maar weet je niet hoe er een sfeervol thuis van te maken? Lukt het niet jouw woning stijlvol in te richten door onderlinge smaakverschillen? Ben je gewoon uitgekeken op jouw huidige interieur? Wil je een fijne werkplek aan huis? Heb je verbouwplannen? Of is jouw huis moeilijk te verkopen? Mocca Interiors geeft (kleur)adviezen, stylingtips en ideeën waar je zelf mee aan de slag kan. Of je laat het doen, wat jij wilt.

Hoe dat werkt?
Lees hier wat de verschillende mogelijkheden zijn.)

ZELFBOUWERS

Trotse eigenaar van een bouwkavel? Als ervaren zelfbouwer weet Mocca Interiors dat een huis bouwen naar eigen inzicht een unieke en intensieve ervaring is. Van de eerste schets tot de kleinste details ben je nauw betrokken bij het proces. Met als resultaat een huis dat volledig past bij jouw visie en leefstijl. Dan wil je toch ook dat het interieur hier helemaal bij aansluit? Mocca Interiors helpt je hier graag bij.

(Lees hier welke mogelijkheden er zijn.)Suzy's voorstel:
Of je nu een bestaand huis hebt, of er zelf een laat bouwen: Mocca Interiors helpt je om van je huis een thuis te maken. Met (kleur)adviezen, stylingtips en ideeën waar je zelf mee aan de slag kunt. De opties:

Mijn idee: Particulieren & zelfbouwers
Krijg je binnenkort de sleutel van jouw nieuwe huis? Heb je verbouwplannen? Of laat je - net als Mocca - zelf een huis bouwen dat volledig past bij jouw visie en leefstijl? Mocca Interiors helpt je om van je huis een sfeervol en persoonlijk thuis te maken. Met (kleur)adviezen, stylingtips en ideeën waar je (zelf) mee aan de slag kunt. Klik hier voor de opties:

Volledig interieurplan

Een sfeervol interieur begint met een vrijblijvend gesprek aan de keukentafel. We bespreken jouw wensen, ideeën en budget. Na goedkeuring op de begroting maakt Mocca een doe-het-zelf plan waarmee jij aan de slag kunt.

Een basic DIY-plan bestaat uit een moodboard, één of meerdere plattegronden, wandaanzichten en een aantal 3D sfeerimpressies die jouw wensen visualiseren. Eventuele maatwerkmeubels regelt Mocca. Het basic DIY-plan kan naar wens uitgebreid worden met een gespecificeerd kleuren- en materialenplan en een lichtplan. Ook kan Mocca de styling aan het eind van het traject verzorgen.

Interesse in een DIY-plan? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

_______


Specifiek (styling)advies


Heb je alleen (styling)advies nodig voor een specifiek woonprobleem? Een lastig in te richten zolderkamer, of gebrek aan kastruimte? Ook dat kan. Mocca komt dan bij jou thuis en doet een passend voorstel.

Bel voor een vrijblijvende afspraak.

_______


Workshop moodboards maken


Geen idee wat jouw woonstijl eigenlijk is? Tijdens een workshop moodboards maken ontdek je welke stijl bij jou past. Is jouw stijl heel anders dan die van jouw partner en lukt het daarom niet jullie huis sfeervol in te richten? Mocca stelt in dat geval een moodboard samen met een woonstijl waarin jullie je allebei herkennen.

Neem contact op en ontdek jullie woonstijl.
_______

en dan hieronder ook nog Kleine (retail)bedrijven & horeca en Projectontwikkelaars. Pagina werkwijze dan weg.

TWEEDE KANS

Ben jij ook voor minder verspilling van materialen? Mocca kijkt of we verouderde meubels een tweede leven kunnen geven met een nieuwe look of een andere functie.